Over mij

18-07-1985 – Ik houd van eten, ik houd van koken, ik houd van lachen, ik geniet graag, ik houd van mijn man.

Toch ben ik elke dag bezig met hoe ik nog beter van mezelf kan houden. Gezondheid speelt al jaren parten en ik zoek steeds naar die ene methode om gezond en toch lekker te eten.

Minder te eten, dat is mijn uitdaging. Omdat ik graag kook, proef en smul ik ook van alles. Ik experimenteer graag in de keuken, dat kan iedereen je navertellen. Als het me ook nog een zou lukken om minder te gaan eten, zou het een stuk gemakkelijker voor mij zijn..

Dat is de strijd die ik aanga.

Vandaag 30 maart 2015: Mijn strijd naar een gezond gewicht met lekker en voedzaam eten.

Update 28 mei 2015: Ik ben nog steeds elke dag bezig met het zoeken naar mijzelf: waar ben ik goed in, wat wil ik, waar sta ik nu. Allemaal vragen die ik niet of half beantwoord krijg. Uiteindelijk moet ik het zelf doen, maar dat wil niet zeggen dat het eenvoudig is. Ik kook regelmatig, experimenteer veel met hapjes, snacks, taarten, ingrediënten etc. Maar ik bereik er nog niet veel mee. Thuiskomen van een kantoorbaan, om dan te weten dat je elke dag in dezelfde sleur zit en ik juist meer wil, valt dan zwaar. Wat nu? Mijn hoofd zit vol met ideeen. Elke keer als ik iets gemaakt heb, post ik het op social media, meer dan likes en berichten dat het iedereen wel lekker lijkt, is het niet. Hoe bereik ik mensen met mijn eten? Waar begin ik en hoe? Zucht.. Op naar de volgende update, in de hoop dat ik wel een stapje verder ben met waar ik naar toe wil.